Leden 2012

Filmography » The Secret Circle

15. ledna 2012 v 18:18 | Mery


Český název: Tajný kruh
Žánr: Drama, Fantasy, Romantický
Role Phoebe: Faye Chamberlain
Rok Výroby: 2011 - 20??
Režie: Liz Friedlander

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem.
Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson.

Filmography » Bait in 3D

15. ledna 2012 v 18:11 | Mery


Český název: --
Žánr: Akční, Horor, Thriller
Role Phoebe: Jaimie
Rok Výroby: 2012
Režie: Kimble Rendall

Šílená vlna tsunami uvězní nakupující na pobřeží v budově australského supermarketu... spolu se směčkou tygřích žraloků.

Filmography ~ Tomorrow, When the War Began

15. ledna 2012 v 18:07 | Mery

Český název: --
Žánr: Akční, Dobrodružný, Drama
Role Phoebe: Fiona Maxwell
Rok Výroby: 2010
Režie: Stuart Beattie

Příběh na motiv knihy uznávaného režiséra Johna Marsdena vypráví o osmi středoškolských studentech, kteří se vracejí z týdenního výletu a zjišťují, že jejich rodná Austrálie byla napadena nepřítelem. A tak se rozhodnou spojit své síly v boji proti nepříteli, který unesl i jejich rodiny a přátel a zároveň jejich umístil do zajateckých táborů. I když síly v tomto boji nejsou vyrovnané, raději zemřou, než by se měly vzdát.

Filmography ~ H2O: Just Add Water

15. ledna 2012 v 17:58 | Mery

Český název: H2O: Stačí přidat vodu
Žánr: Rodiný, Fantasy
Role Phoebe: Cleo Sertori
Rok Výroby: 2006
Režie: Jeffrey Walker, Colin Budds

Ema, Cleo a Rikki jsou tři náctileté kamarádky, které doposud žili normální život: nakupování, kluci, atd. Jednoho dne se ale jejich životy změní. Při každém kontaktu s vodou jim naroste ploutev. Jediný kdo o jejich tajemství ví, je jejich dobrý kamarád Lewis. Začíná velké dobroudružství, které začnou tyto tři (ne)normální kamarádky prožívat.








Filmography ~ "Don´t Let Go"

15. ledna 2012 v 17:53 | Mery
Užasné ♥

Phoebe Tonkin ~ Filmography

15. ledna 2012 v 17:33 | Mery
TELEVISION
2011 - ? | The Secret Circle » Faye Chamberlain
2010 | Home and Away » Adrian Hall
2009 - 2010 | Packed to the Rafters » Lexi
2006 - 2010 | H2O: Just Add Water » Cleo Sertori

MUSIC VIDEOS
2011 | "Don´t Let Go" » Miles Fisher

MOVIES
2012 | Tomorrow, When the War Began 2 » Fiona Maxwell
2012 | Bait » Jaimie
2010 | Tomorrow, When the War Began » Fiona Maxwell

Phoebe Tonkin ~ Biography

15. ledna 2012 v 17:17 | Mery
Povolání: Herečka, Modelka
Rodné jméno: Phoebe Jane (Elizabeth) Tonkin
Věk: 22
Narození: 1.7.1989, Sydney/Austalie

Phoebe se od čtyř let účastnila různých tanečních tříd včetně klasického baletu. Absolvovala různé herecké kurzy ATYP (Australian Theatre for Young People), které zahrnovali Shakespeara. Navštěvovala dramatickou dívčí školu Loreto Kirribilli and Queenwood v Balmoralu, která měla vlastní dramatické třídy. Phoebe se zapojila do všech školních představení.
Phoebe se poprvé objevila v australském televizním seriálu H2O: Stačí přidat vodu, kde hraje hlavní postavu Cleo Sertori. Dále jste jí mohli vidět v australském seriálu Packed to the Rafters nebo ve filmech Tomorrow, When the War Began. Objevila se také v několika reklamách.

PT

15. ledna 2012 v 16:55 | Mery
PHOEBE TONKIN
03. Facts

Phoebe Tonkin ~ Facts

15. ledna 2012 v 16:33 | Mery |  Facts
Jméno: Phoebe Tonkin
Celé Jméno: Phoebe Jane (Elizabeth) Tonkin
Narozena: 12.07.1989
Věk: 22 let
Místo narození: Sydney/Austrálie
Znamení: Rak
Školy: Už od mala chodila do tanečních tříd a věnovala se baletu, hip hopu a moderním tancům.
První role: Hrála ve filmu "Home and Away".
Aktuální Role: Faye Chambeilan v seriálu "The Secret Circle".
Barva vlasů: Tmavě Hnědá
Oblíbené TV show: Přátelé mám nejraději. V Británii jsem sledovala verzi The Office.
Oblíbené Filmy: Miluji Pretty Woman a viděla jsem Warrior a myslím, že byl skvělý.
Oblíbená hudba: Radiohead a The Black Keys.
Oblíbená kniha: Lolita a The China Study.
Oblíbený návrhář/butik: Zara, Alexander Wang a Lover.
Oblíbený styl: Pohodlný a jednoduchý.
Oblíbená kosmetika: Používám kokosový olej na vlasy a tělový olej.
Oblíbená schopnost: Aby bylo možné létat. Nesnáším létání letadlem.